Armbånd for menn

Armbånd for menn 

Armbånd er et flott motetilbehør for folk å ha. Armbånd har eksistert helt siden begynnelsen av innspilt historie og har blitt brukt som religiøse symboler, statussymboler og mange andre ting derimellom. 

Armbånd kan koste så mye som en flaske vann eller så mye som et hus. Armbånd kan komme i enhver form eller materiale som mulig, men de blir også ansett som en kvinnes tilbehør. 

Mens det er mer sannsynlig at armbånd blir brukt av kvinner, betyr det ikke nødvendigvis at menn ikke kan eller bør bruke dem. Det er faktisk ingenting som hindrer menn i å bruke et armbånd som et stilig tilbehør. 

Life, Unlimited, Beauty, Girls

Den forskjellige dynamikken mellom armbånd for menn og kvinner 

Når det er sagt, vil menn vanligvis bruke armbånd annerledes enn kvinner. Det meste av dette kommer fra de forskjellige målene og motivasjonene menn og kvinner har i gjennomsnitt. 

For eksempel vil menn generelt ikke bruke armbånd som en form for smykker, bare fordi de vanligvis ikke vil bruke smykker som en måte å tiltrekke seg oppmerksomhet i sosiale omgivelser. 

I stedet vil de mest sannsynlig ha på en klokke eller et armbånd som ikke er så prangende. Disse forskjellene betyr også at markedet for armbånd uunngåelig kommer til å være større for kvinner enn for menn. 

Det enkle faktum er at selv om det er mange menn som ikke har noen kvalifikasjoner som bruker casual armbånd, vil de ganske enkelt ikke sette så mye fokus på dem. 

Friendship, Hands, Union, Love

Hvordan armbånd for menn kan fungere 

Når det er sagt, skal vi fokusere på måtene menn fremdeles kan bruke armbånd på som smarte moteuttalelser. Den viktigste forskjellen å huske er at armbånd for menn vil ha en mer uformell følelse i motsetning til den veldig glamorøse følelsen av kvinnelige armbånd. 

Bracelet, Silver, Gemstones, Jeweller

Sølv over gull 

Når det gjelder basismetallmaterialene som brukes, pleier armbånd for menn å bruke sølv over gull, mens det motsatte er tilfelle for kvinners armbånd. 

Sølv er mye mindre prangende, men er fremdeles premium nok til å brukes som moteerklæring. Den metalliske skimmeren er på akkurat det rette nivået for å få litt oppmerksomhet, men ikke for mye. 

Jewelry, Bracelet, Beads, Gold, Silver

Super uformelle perler 

I mange orientalske stiler er perler det valgte materialet for armbånd for menn. Dette kan brukes som en vanlig moteerklæring, men den kan også brukes til åndelige formål. 

Perler av mange forskjellige slags har forskjellige spirituelle egenskaper om dem, avhengig av den spesifikke kulturen. For eksempel antas den 9-øye Dzi Bead å ha stor formue som akkumulerer evner i Feng Shui. Som sådan har mange menn og kvinner det som et kjønnsnøytralt åndelig ornament. 

Buddhism, Wood, Craft, Religion, Beads

Bruk din ikke-dominerende hånd 

Når du bruker armbånd til menn, anbefales det sterkt at armbåndet bæres i den ikke-dominerende hånden. Dette vil minimere forstyrrelser armbåndet vil ha på dine daglige aktiviteter. 

Noen mennesker foretrekker å bruke armbåndene sine på samme side som armbåndsuret. I dette tilfellet anbefales det at armbåndet bæres litt strammere på håndleddet for å minimere bevegelse når du er i aktivitet. 

Hvis du foretrekker å bruke armbåndsuret på motsatt hånd som armbåndet ditt, anbefales det at armbåndsuret brukes på den dominerende hånden, siden armbåndsurene pleier ikke å bevege seg så mye og derfor ikke er mye av en distraksjon.