Dameklær på nett

Dameklær på nett 

Online-markedet har vokst eksponentielt de siste årene. Dette er bare blitt fremskyndet under låsingen. Denne veksten i omsetningen har ført til at en større andel av det samlede personmarkedet tas opp av e-handelssektoren. 

Dette har påvirket forskjellige bransjer på forskjellige måter og intensiteter. Klesindustrien, spesielt kvinneklesindustrien, har blitt fullstendig transformert av denne trenden. 

Det er mange faktorer som har påvirket denne trenden med kvinners online klær. Noen er ganske enkelt markedstrender, mens andre er spesifikke for kvinneklærmarkedet. 

Shopping Mall, Shop Windows

Det er enkelt for klær å gå online 

I motsetning til basale dagligvarer, er klær ikke forgjengelige. Dette betyr at den kan ha en langt mer forseggjort forsyningskjede enn forgjengelig mat. Dette gjør det lettere for klær å bli levert fordi logistikken ikke er veldig tidsfølsom. 

Dette gjør det lettere å tilby kvinneklær online sammenlignet med mange andre produktkategorier. Dameklær kan annonseres på nettsteder og bestilles elektronisk. Forsyningskjeden kan ta seg av resten. 

Masseproduksjon, spesielt just-in-time sorten, har gjort det mulig for denne forsyningskjeden å bli virkelig global. Råvarer til kvinneklær kan hentes ett sted, produseres på et annet og sendes til ethvert marked i verden. 

Online Shopping, Lisaswardrobe, Handbags

Kvinner liker mye å handle 

Sammenlignet med menn bruker kvinner en mye større del av sin skjønnsmessige inntekt på klær. Faktisk bruker kvinner penger både på nettet og i butikken. 

Fordi kvinner bruker mer penger på klær, er markedet stort nok til å rettferdiggjøre å bruke kapital på en forseggjort forsyningskjede. Det rettferdiggjør også kontinuerlig oppgradering av online infrastruktur for å imøtekomme online bestillinger. 

Dette igjen gjør det enklere og morsommere for kvinner å kjøpe klær på nettet når de kjører til kjøpesenter eller klesbutikk. Og med at lockdownen i de fleste land blir utvidet, er det desto mer fornuftig for kvinner å handle klær på nettet. 

Ecommerce, Selling Online, Online Sales

Populære dameklær på nettet 

Fordi kvinner bruker mer på klær, er markedet veldig diversifisert for å imøtekomme et større marked. Det er mange forskjellige kategorier av kvinneklær på nettet. Noen kategorier er mer populære på nettområdet enn andre. De mer populære har en tendens til å være impulskjøp sammenlignet med andre. 

Marketing Online, Social Media, Online

Dyre sokker 

I løpet av ferien shoppingsesongen er det vanligvis en pigg i søkespørsmål og salg av dyresokker. Disse sokkene har dyreutforminger sydd i dem utover standardrørformen til et normalt par. 

Disse dyresokkene er en veldig populær kvinneklær på nettet, bare fordi den tilbys som et impulskjøp. Forslaget om et par dyresokker dukker opp under en online shopping-økt. 

Dette gnister interessen for mange kvinner på nettet. Som et resultat kjøper de enten det nøyaktige forslaget på stedet eller søker dyresokker for å finne et som de har lyst på. 

Ecommerce, Online Sales, Sales

Store gensere 

En annen populær online klær for kvinner er den store, store genseren. Dette går veldig bra med et krus varm sjokolade og en bok ved peisen. 

Ved å kjøpe en genser som er noen få størrelser større enn passende, får kvinner en følelse av hygge som ellers ville være uoppnåelig. Den koselige følelsen gir av en følelse av komfort og trygghet som mange er ute etter, spesielt under lockdown.