Herreklær på nett

Herreklær på nett

Med så mange mennesker som fremdeles er i karantene og så mange usikkerheter selv etter at utbruddet er løst, er mange bekymret for hvor lang tid det vil ta før livet blir normalt. 

På grunn av alle de midlertidige nedleggelsene av butikken, er mange mennesker blitt tvunget til å handle mer på nettet. Disse menneskene slutter seg til millioner over hele verden som allerede foretrekker å gjøre så mye av shoppingene sine i den virtuelle verdenen. 

Eksplosjonen i online handel siden begynnelsen av århundret har forskjøvet hele detaljhandelen mot internett. Bransjeaktører som har vært trege med å få tak i denne trenden har lidd. 

Dette fenomenet omfatter stort sett alle produktkategorier, men et av de mest berørte produktene under dette utbruddet har vært herreklær. 

Fashion, Shirt, Shoes, Clothes

Hvordan Herrens online klærscene har endret seg 

Herreklærmarkedet har noen uvanlige motsetninger. Mens kvinner har en tendens til å bruke mer tid og penger på å shoppe i kjøpesenteret, tilbringer menn mer av klærne sine budsjett på shopping i fysiske butikker. 

Dette betyr at det forventes mer endring i herreklærmarkedet på nettet enn kvinnene i forhold. Bedrifter som ikke klarer å gjenkjenne dette vil bli satt av sidelinjen av de som gjør det. 

Selv om trenden mot netthandel har vokst i flere år, har utbruddet og den påfølgende låsningen absolutt akselerert ting. For varer som ikke trenger å kjøpes personlig, henvender forbrukere seg stadig til online kilder. 

Allerede nærmer andelen av menns online klesmarked halvveis merket av totalen. Dette vil sannsynligvis akselerere de kommende årene. 

Fashion, Sweater, Clothes, Wool

De forskjellige typene herreklær online 

Som for alle produktkategorier, er det stor variasjon i herres online klesmarked. Fordi markedet er så stort, kan designere imøtekomme til meget nisjemarkeder som fremdeles er store i absolutte termer. 

Selv om menns klesmarked ikke er så variert som kvinnes, betyr ikke det at herreklærmarkedet på nettet trenger å være kjedelig. Det er faktisk mange interessante ting som menn kan finne på nettet som krydder utseendet deres. 

Tshirt, Shirt, Clothes, Casual, Fashion

Herres nettkjole skjorter 

Etter hvert som informasjonsteknologi blir så sofistikert, vokser markedet for menns kjole skjorter online raskt. Og på grunn av teknologi, kan skjorter potensielt tilpasses basert på hver persons torso-måling. 

I denne situasjonen, alle menn trenger å gjøre er å taste inn kroppsmålingene sine på bestemte punkter. Når bestillingen er sendt, kan dressskjortene lages i nøyaktig farge og størrelse som bestillingen ble lagt inn. 

Dette vil minimere problemet med at shortshorts ikke passer spesielt godt. Det vil også øke forbrukertilfredsheten nå som alle kan få en pent skjorte til seg selv. 

Model, Businessman, Corporate, Handsome

Herre online kjole bukser og bukser 

De siste årene har det vært et raskt voksende marked, ikke bare for slim fit bukser som et alternativ til vanlige bukser med rett kutt. Markedet har også utvidet til å omfatte noe som kalles sportsbukser. 

Med fremveksten av menn som praktiserer streng personlig kondisjon, har de vokst større ben i forhold til resten av kroppen. Dette problemet er løst med oppfinnelsen av sportsbukser. 

Lårområdet er gjort merkbart romsligere slik at det passer bedre for menn som ikke hopper over beindagen. Den mest interessante delen av denne undersektoren er at den stort sett er online og ikke har blitt påvirket nevneverdig av lockdownen.