Herrer klær

Herrer klær

Herreklær er et tema som ikke får mye oppmerksomhet, spesielt sammenlignet med kvinneklær. Det er mange faktorer som bidrar til dette, men poenget er at det er oppmerksomhetsdifferensiering.

Denne forskjellen har delvis vært ansvarlig for det smalere utvalget av klesalternativer menn har sammenlignet med kvinner. Noen menn har ikke noe imot å ha færre alternativer bare fordi de ikke liker å handle til å begynne med.

Andre menn er ikke så innbydende hvis dette. Fordi forbruksvanene deres er nærmere kvinnene enn de fleste menn, foretrekker dette metroseksuelle segmentet et bredere utvalg av valg.

Uansett hva dine forbrukspreferanser er, er det noen få menns klær som hver mann trenger å ha i garderoben.

Hip Hop, Dancer, Silhouette, Man, Male

En passende drakt

Å ha en passende dress for passende anledninger er i utgangspunktet ikke omsettelig for menn. En passende dress er en av de mest stilige antrekkene en mann kunne ha på seg. Enten du skal til kirken eller en offisiell kontorfunksjon, iført en dress som tydelig var laget for deg, vil du vise at du bryr deg om hvordan du presenterer deg i offentligheten.

En utstyrt dress er ikke bare en moteerklæring. Det viser også karakteren din. Det viser at du er villig til å sette av litt tid til å skaffe deg en god dress i stedet for hva som var på stativet i nærmeste varehus.

En passende dress er en som følger konturene av overkroppen ganske tett. Generelt vil dette innebære en avsmalning av stoffet jo lenger vekk fra skuldrene det får.

Neckties, Cravats, Ties, Fashion, Men

Vanlige fargede knapp skjorter

Mens de fleste menn antagelig har noen få skjorter i skapet sitt et sted, har mange ikke skjorter som bare har én farge. Dette kan være viktigere enn de fleste menn tror.

Fargerike skjorter har absolutt sin plass. Fra fester til uformelle turer utenfor, kan skjorter med fargerike mønstre være et godt supplement til et antrekk. Det kan også være en hemmer.

For mer offisielle og formelle innstillinger er det best å være med vanlig fargede skjorter. Det vanligste eksemplet vil være et meget profesjonelt kontor.

I situasjoner som dette er det best å kle seg for suksess og ikke nødvendigvis bare stil. En balanse er viktig der det ser ut som om du legger litt krefter i antrekket ditt, men ikke for mye.

Men'S Accessories, Shoes, Suspenders

Mørkfarget jeans

Mørkede jeans er en viktig komponent i enhver manns uformelle garderobe. Mørke jeans er ganske forskjellige fra lysere jeans i form av allsidighet.

Lette jeans er mest egnet for landlige omgivelser. Lette jeans er best sammenkoblet med en flanellskjorte eller en jeanjakke. Imidlertid, med mørke jeans, kan du ikke bare fremdeles trekke av dette landlige utseendet, men du kan se perfekt hjemme også i urbane omgivelser.

Mørke jeans kan sammenkobles alt fra cardigan-gensere til bare en enkel, hvit t-skjorte. Menn kan bli kreative med sitt mørke jeanantrekk på en måte som veldig få klær av underkroppen kan.