De største skjønnhetstrendene akkurat nå

De største skjønnhetstrendene akkurat nå

Skjønnhetsmarkedet endrer seg hele tiden, og det kommer konstant nye, innovative teknologier og ingredienser på markedet, som letter din skjønnhetsrutine betraktelig. Her kan du lese mer om hvordan du kan inkorporere de største skjønnhetstrendene akkurat nå inn i rutinen din.

Glasshud eller filterhud?

Glasshud, et fenomen fra det koreanske skjønnhetsmarkedet har regjert skjønnhetstrendene for hud i flere år. Glasshud innebærer feilfri, poreløs hud med en glødende, nesten våt, perlemorsaktig overflate. Fenomenet tok verden med storm, men det er vanskelig å gjenskape hvis du ikke har det perfekte underlag.

En koreansk skjønnhetsrutine skulle tilrettelegge for dette med 10+ trinn. Det er dog en annen trend, som er nært beslektet, som begynner å gjøre sitt inntog på skjønnhetsmarkedet – nemlig filterhud. De fleste av oss leker med filtre når vi poster bilder av oss selv på sosiale medier. Det er dog ofte vanskelig å forene det perfekte blurred utseende med virkeligheten. Eller er det det? Det er faktisk mulig å oppnå gode resultater med god hudpleie. Det er først og fremst viktig å fjerne hudormer effektivt, for å legge det beste mulige underlaget for filterhud. Finn gode, fuktende hudpleieprodukter med aktive ingredienser. Så er du på god vei til den perfekte filterhud som fremstår plettfri på selfies – helt uten filter.

Vi begynner også å bevege oss litt bort fra trenden med sylskarp highlighter og kontur, som har vært på mote de siste årene. Nå handler det mer om naturlig glam og ikke nødvendigvis Kardashian-glam. Derfor kan det være en god ide å investere i produkter som gir en litt mer naturlig finish.

Glamorøse Hollywood-bølger

En annen trend som sprer seg som en farsott gjennom skjønnhetsverdenen, er glamorøse Hollywood-bølger. Tenk 1970-tallets Farrah Fawcett møter 1940-tallets Rita Hayworth. Dette oppnår man best med en god krølltang som gir store, voluminøse krøller, som man kan børste ut i et perfekt bølgemønster.

Et godt tips når du skal lage denne typen krøller, er å krølle opp hver enkelt krøll og feste med en spenne etter du har brukt krølltangen og ha det sånn til det kjøler helt ned. Når du børster det ut da, får du et mye mer gjennomført resultat, enn hvis du bare lar krøllene henge mens de kjøler ned.

Her er verktøyet selvfølgelig også veldig viktig, og du bør finne den bedste krølltang hvis du vil ha et feilfritt resultat. Husk å vente med å børste gjennom krøllene til de er helt avkjølt, hvis ikke så børster du ut det arbeidet du har lagt ned med krølltangen.