Ta et forbrukslån og få din egen klesstil

Ta et forbrukslån og få din egen klesstil

Hvis du lurer på hvordan du finner din egen klesstil, så bør du lese videre i denne artikkelen og få noen gode råd for hvordan du kan skape din personlige stil med de riktige klærne.

Finn ut av hva du liker

Når du prøver å finne stilen som er riktig for deg, er det viktig å finne den rette stilen som passer nettopp deg. For å finne ut hva som faktisk passer din person og personlighet, handler det først om å finne ut hva du liker, og ikke minst hva du ikke liker. Hvis du ikke liker klærne du bruker, vil du aldri fremstå som en stilig person.

Tenk også over hvor mange penger du vil bruke på din egen klesstil. Hvis du kun går etter klær fra kjente motehus, kan det fort bli dyrt. Og har du pengene nå, eller blir du nødt til å vente til du har spart nok penger? Eller skal du låne penger? Hvis du skal låne penger på nettet, så kan det være en god idé å gå til https://loanscouter.com/no/forbrukslan/ hvor du får sammenlignet flere tilbud, slik at du kan finne det som er best for deg. Et eksempel på et lån du kan finne her, er fra DigiFinans: Eff. rente: 14.9%, beløp: 65.000 kr. o/5 år. Etabl.geb.: 950 kr. Kostnad: 28.730 kr. Totalt: 93.730 kr.

Det kan også være lurt å sette seg inn i hvordan långivere evaluerer kredittverdigheten din, noe som kan føre til at du øker sjansene dine for å få godkjent søknaden din.  

Passer det til figuren din?

En ting er å finne din egen stil som du liker, men noe annet er å finne klær som passer figuren din. Hvis du er stor, vil kjøp av store klær faktisk få deg til å virke større. Motsatt vil for små klær få deg til å se merkelig ut, og definitivt ikke stilig.  

Kjenn din personlige grense

Noen kvinner liker seg best i klassiske nøytrale klær, mens andre liker fargerike klær. Noen liker å gå med utringede skjorter, bluser og gensere, mens andre foretrekker å vise mindre hus. Vi har alle grenser for hva vi syns ser bra ut, og det er viktig at du er klar over disse, slik at du kan føle deg komfortabel.

Ta en titt i garderobeskapet før du kjøper nye klær

Selv om du leter etter din egen stil, betyr det ikke at du ikke allerede har grunnlaget for din personlige stil. Ta en titt i garderoben din og finn ut av hva som allerede eksisterer som du faktisk liker, og som passer inn i det bildet av deg selv du gjerne vil uttrykke.

Lag en grovsortering og finn frem alt du aldri bruker, enten fordi det ikke passer eller fordi det bare ikke er deg i det hele tatt. Disse klærne kan du så velge å selge, eller gi bort til venner eller veldedighet.

Hvordan finne de riktige klærne?

Nå skal du finne de riktige klærne, og måten å gjøre det på er å tenke på hvilke farger som passer for deg basert på din egen hud-, øye- og hårfarge. Det å finne de riktige fargene kan være vanskelig, men det er viktig fordi farger kan få deg til å se større eller slankere ut. Husk derfor at lyse farger fremhever og svart skjuler, noe som betyr at et par sorte bukser faktisk kan få deg til å se større ut. Hvis du kombinerer med en lys topp, trekker du fokuset oppover og skjuler bena, og omvendt hvis du vil fremheve beina dine.

Når du har funnet fargene som passer deg og hvilke farger som slettes ikke passer deg i det hele tatt, har du kommet langt i jakten på din egen personlige stil.